Adventi köszöntő Tapolcafőn


2016-12-10 17:56:23  | cikk: ha  | 


Adventi köszöntő Tapolcafőn főképe

Tapolcafőn régóta hagyomány, hogy karácsony előtt, az adventi időszakban ünnepséget szerveznek a településen élő nyugdíjasoknak. Korábban műsorral és ajándékkal kedveskedtek a szépkorúaknak, tavaly azonban úgy döntöttek, hogy legyen ez egy valóban közös alkalom, együtt eltöltött délután. Így az előző évben is és idén is finom vacsora és műsor várta a nyugdíjasokat, a Gráciák formáció szórakoztatta a vendégeket.

Unger Tamás alpolgármester gyújtotta meg az adventi koszorú gyertyáit

Az alkalmon részt vett Unger Tamás alpolgármester is, aki köszöntőjében elmondta, a karácsony mindenkinek mást jelent, de a család, a szerető közösség teszi igazán széppé az ünnepet.- Jó most így együtt lenni, beszélgetni, elfeledkezni a kinti hidegről, a gondokról. Fontos, hogy a közösségeknek legyenek ilyen alkalmai - mondta az alpolgármester, aki megygújtotta az adventi koszorú gyertyáit. A négy gyertya jelképezi a várakozást, az ünnepi hangulatot, a fényt a téli sötétségben, tette hozzá.

Márton Béláné Bali Irma a díjazott

Zsegraics Gyula önkormányzati képviselő is köszöntötte a megjelenteket. Elmondta, hogy a Tapolcafő Szolgálatáért Díj adományozására Márton Béláné Bali Irma tapolcafői lakost ajánlották, s ezen az ünnepi alkalmon szerették volna átadni neki a elismerést, de sajnos betegsége miatt nem tudott jelen lenni. Zsegraics Gyula elmondta, hogy a napokban személyesen átadják a díjat.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!