Ma nyerni KELL!


2010-04-17 10:53:17  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Haraszti Gábor  | 


Ma nyerni KELL! főképe
A Soproni Liga hétvégén a 23. fordulójához érkezik, a pápaiak útjába ezúttal a Vasast sodorta a sorsolás. A mieink sorozatban negyedik idegenbeli derbijükön ma 18 órától szerepelnek a Fáy utcában, ami jó alkalom Farkaséknak, hogy feledtessék a múlt heti, diósgyőri fiaskót. A pápai mesternek nélkülöznie kell a DVTK ellen súlyos sérülést szenvedő Orosz Pétert, de vállsérülése miatt Varga Gábor is minden bizonnyal a maródiak listáját erősíti majd. Az angyalföldiek idén a középmezőnyt erősítik, jelenleg a tízedikek, tavaszi hét mérkőzésükön csak a sereghajtó Diósgyőrt tudták felülmúlni, az ETO, a Paks, a Ferencváros ellen pontosztozkodás lett a 90 percnyi játék vége, míg a Nyíregyháza, a Kecskemét és legutóbb a Kaposvár is begyűjtötte ellenük a három pontot. Véber mester szerint ha sikerül kiküszöbölni az egyéni hibákat és maximális lesz a koncentráció, meglesz a tavaszi első idegenbeli győzelem.

- Megkaptam a Vasas legutóbbi bajnokijának felvételét illetve két alkalommal élőben is láttam őket. Úgy gondolom nekünk kedvező játékrendszert alkalmaznak, egy kis meglepetéssel készülök a mérkőzésre, ugyanis szerkezetet fogunk váltani, amiben még nagyobb felelősség fog hárulni a hátul játszókra. Ha ezt jól kivitelezi a csapat, akkor stabilak leszünk, de elől is bátran kell játszanunk és akkor meglesz a három pont.

A másik oldalon a hétvégi meccset biztosan kihagyja az egy mérkőzéses eltiltását töltő Dobric valamint a sérült Mohamed Remilire sem számíthat Giovanni Dellacasa vezetőedző, aki december 21-én vette át a csapatot Mészöly Gézától. A házigazdák mestere szerint taktikájukban nem lesz különösebb változás.

- Ezúttal is elsősorban saját magunkra figyelünk, ha fegyelmezett, pontos, eredményes futballt tudunk játszani, akkor a siker - esetünkben a három pont - sem fog elmaradni. A védelmünk stabilitásával különösebb problémák eddig sem voltak, viszont nagyon kevés gólt rúgtunk, ami nemcsak a csatárok bűne. A támadásépítésünk pontossága sok kívánnivalót hagy maga után mostanában, ezen kell elsősorban javítanunk.

Várható kezdőcsapatok:

Vasas: Végh – Balog, Kovács G., Mileusnic, Katona – Pavicevic, Bakos, Majoros – Benounes, Divic, Hrepka

Lombard: Szűcs L. - Venczel, Farkas A., Tóth G., Rajnay - Heffler, Gyömbér, Rebryk - Bali, Bárányos, Jovánczai

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!