Villanyszerelők szakmai napja


2016-12-08 20:23:40  | cikk: pi-pa  | 


Villanyszerelők szakmai napja főképe
Az Európai Szakmai Hét keretében az e.on szakemberei mutatkoztak be ma délelőtt az Acsádyi Ignác Szakképző Iskola villanyszerelő tanulóinak.
A programon elsőként Simon Attiláné üzemvezető tartott előadást az e.on történetéről, hangsúlyozva, a villamos energiával kapcsolatos szolgáltatás 108 éve, decemberben indult, így több, mint egy évszázada látják el fogyasztóikat árammal. Az üzemvezető ezt követően az áramszolgáltató szervezeti felépítésével, az egyes részlegek feladataival ismertette meg a fiatalokat, majd Fliegh Tamás szakoktató és Németh Béla, a pápai részleg vezetője szólt a cég szakmai oktatással és helyi szolgáltatással kapcsolatos feladatairól.
A diákok a tájékoztatót követően az iskola egyik tanműhelyében lehetőséget kaptak arra, hogy megtekintsék az áramszolgáltató egyik szerelő gépjárművét, illetve egy szerelőpár segítségével megismerkedhettek a szakemberek által használt eszközökkel, felszerelésekkel, szerszámokkal.
A gyakorlati bemutató után a szakmai nap résztvevői az e.on pápai telephelyére mentek, ahol Erhart Zsolt technológus vetített képes előadást tartott az elektromos autók működéséről és használatáról, majd a napelemes energiaellátást mutatta be a diákoknak.
A szakmai hét utolsó programjaként pénteken az iskola asztalos és varrónő tanulói által a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Pápai Csoportja jótékonysági kézműves vásár felhívására készített termékeket adják át a szeretetszolgálat munkatársainak.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!