Kispályás díjkiosztó 2016.


2016-12-08 20:08:54  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Kispályás díjkiosztó 2016. főképe
Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Kispályás Bizottság képviselői összesítették a 2016.évi pontvadászat mérkőzéseit és elkészítették a végső tabellát is. Az ünnepélyes díjátadóra a Sportcsarnok VIP termében került sor, ahol a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ sportszervezője átadta a kispályás bajnokság okleveleit, serlegeit és ajándéktárgyait. Az első osztályban a Valcon Sector FC öt büntetőpontja miatt a Spartacus ’98 Gépkölcsönző FC szerezte meg a bajnoki címet, mérlegük 12 győzelem, két döntetlen, két vereség volt. Szalai Gábor hosszú ideje erősíti a csapatot, az idei meneteléssel kapcsolatban azt mondta, céljuk az volt, hogy megvédjék tavalyi címüket, ez az említett pontlevonás mellett inkább tavaszi teljesítményüknek volt köszönhető, hiszen ősszel becsúszott néhány nem várt pontvesztés.
- Egy kivétellel tavasszal mindegyik meccsünket megnyertük, ősszel viszont a legfőbb rivális, Valcon-Sector elleni pontlevonás tudatában kissé elkényelmesedtünk. Ez majdnem meg is bosszulta magát, hiszen a záró fordulóban kötelező volt nyernünk, szerencsére ez sikerült. Szeretnék gratulálni a Sector csapatának is, nagyon jól játszottak idén, jól igazoltak, erős csapatuk van. Télen szeretnénk néhány teremtornán részt venni, és tovább gyarapítani a serleg-kollekciónkat.
A másodosztályt a Combragyöngék-Presztízs gárdája simán nyerte, 11 ponttal előzték meg a második helyezettet, Viczai Tamás csapata 15 győzelem mellett mindössze egy vereséget szenvedett.
- Két új játékossal vágtunk neki az idei bajnokságnak, ahol szerettünk volna bajnokok lenni, az elmúlt két évben ugyanis az első osztályban nem volt sok sikerélményünk - mesélte a csapatvezető. Úgy gondolom, a csapategységnek és az eredményes támadójátéknak köszönhető a sikerünk, remekül összekovácsolódtunk, nem mellesleg 137 gólt lőttünk. Volt pár nehezebb meccsünk, a veretlen tavasz után ősszel csak az AS Kómától szenvedtünk vereséget. Jövőre természetesen vállaljuk az első osztályt, ahol szeretnénk dobogóra állni.
Németh Máté sportszervező az éremátadón elmondta, a 2017-es szezonban várhatóan a Perutz Stadion nemrég átadott műfüves pályáján is lehet majd bajnokikat rendezni, ennek egyeztetése folyamatban van.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!