Jó úton halad a serdülők fejlődése


2016-12-08 14:29:40  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Jó úton halad a serdülők fejlődése főképe
„Voltak játékra utaló jelek, egyre többen kapok vissza az edzéseken gyakoroltakból” – így összegzett a Bakonyerdő Pápa serdülő csapatának edzője, Kapcsándi Zsolt tanítványai idei utolsó mérkőzését követően. A pápaiak azzal az Éles Kézilabda Iskolával találkoztak, mely a bajnoki címre tör, és 11 forduló után vezeti is a tabellát. A házigazdák az első félidő első felében partiban voltak a megyeszékhelyiekkel, aztán kijött a hosszabb kispad és a tudáskülönbség, 9-15-ös félidő után 22-35-ös veszprémi győzelem született, ám a hazaiaknak szégyenkezésre nincs okuk.
- A nyitott védekezés ellen megtaláltuk az ellenszert, sokszor eredményesek tudtunk lenni, Csanádi András egyre bátrabban játszik, Dernóczi Balázs talpról egész jól lőtt és Farkas Gábor egyre jobban szervezi a játékot - folytatta az értékelést a Bakonyerdő edzője. A belső hármasunk egyre jobban működik, melyhez a szélsők is hozzá tudnak tenni. A probléma a szokásos: egyelőre kevesen vagyunk. Dolgozunk ezen, nemsokára csatlakozik hozzánk egy kapus és három mezőnyjátékos, akik egészségügyi okok miatt korábban nem kaptak sportorvosi engedélyt, mostanra viszont meggyógyultak. Ami a szezont illeti, ha számszerűleg egyelőre nem is mutatkozik meg, igenis fejlődik a társaság. Nem szabad elfelejteni, hogy augusztusban négy gyerekkel kezdtük a munkát, mostanra pedig stabilan kilenc játékos jár hozzánk, a cél a 16-os keret, melyre nemcsak tavasszal, hanem a következő szezonban is támaszkodhatunk.
A bajnokság január 11-én Várpalotán folytatódik.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!