A Manók nyerték a Mikulásváró sorversenyt


2016-12-07 21:03:36  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A Manók nyerték a Mikulásváró sorversenyt főképe
A Pápai SZC Jókai Mór Közgazdasági Szakgimnáziuma és Kollégiuma tornatermében második alkalommal rendeztek a Weöres iskola tanulóinak Mikulásváró sorversenyt. A játékos, jó hangulatú vetélkedőben a Közgáz közösségi szolgálatos, kilencedikes diákjai segédkeztek a feladatok minél ügyesebb és gyorsabb elvégzésében. Újdonság volt idén, hogy a három csapatba osztott picik rövid műsorral készültek, volt ének, versmondás és tánc is. A produkciók után hét feladat várt a kisiskolásokra, volt ügyességi páros és egyéni feladat, szlalom labdavezetés, karikán átbújás, szőnyegen gurulás is. Konczné Recska Henriette szervező a verseny után azt mondta, az idei délután is nagyon jól sikerült, a picik nagyon ügyesek voltak, segítőik pedig lelkesen koordinálták őket, így a verseny utáni közös sütizésen mindenki rászolgált a finom falatokra.
- Amikor véglegessé vált, hogy a tavalyi siker kapcsán idén is megrendezzük a Mikulásváró sorversenyünket, az osztályom 18 tanulójából 16 jelezte, hogy szívesen részt venne a játékban, aminek nagyon örültem – nyilatkozta az intézmény testnevelője. Sokat készültek a diákjaim, nemcsak a sorversenyt rendezték meg, hanem sütöttek, apró ajándékokat készítettek és részt vettek a feladatok összeállításában is. A legnépszerűbbek a labdás feladatok voltak, előfordult pár esés is, szerencsére egyik sem volt komoly. A hangulat is kiváló volt, a kezdeti megilletődöttség után mindenki felszabadultan, teli torokból buzdította társait.
A versenyt a manók csapata nyerte, másodikak a szarvasok lettek a krampuszok előtt.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!