Több mint 200 csomagot osztott ki a Mikulás a színházban


2016-12-06 21:14:41  | cikk: Babos Petra  | 


Több mint 200 csomagot osztott ki a Mikulás a színházban főképe
A Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központba is ellátogatott a Mikulás kedden este. A színházterem szinten teljesen megtelt a gyerekekkel és szüleikkel, akik izgatottan várták a Nagyszakállú érkezését. A Mikulásváró programot a Trambulin Színház interaktív, vidám mesejátéka, a Krampuszcirkusz színesítette, ami az apróságoknak nagyon tetszett.
Müller Orsolya kulturális szervezőtől megtudtuk, nagy öröm számukra, hogy közel négyszázan eljöttek a városi Mikulás ünnepségre, ami azt jelenti, hogy van létjogosultsága ennek a rendezvénynek. Több mint 200 csomag talált gazdára a Mikulás puttonyából a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központnak köszönhetően.
A kulturális szervező hírportálunknak elmondta, az esélyegyenlőség növelése, a hátrányos helyzetű társadalmi csoportok kultúrához való hozzáférésének segítése érdekében több mint 20 ingyenes belépőt ajánlottak fel a hátrányos helyzetű gyermekeknek, így a SZIKRA Klubból és a Barátság Klubból is érkeztek résztvevők a műsorra.
Az apróságok boldogan tértek haza az öreg Mikulás ajándékával.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!