Szaunakert épül a Várkertfürdőben


2016-12-05 22:56:25  | cikk:  | 


Szaunakert épül a Várkertfürdőben főképe
A finnek ősi szaunázási hagyományai ihlették a Várkertfürdő legújabb fejlesztését: szaunakertet alakít ki a létesítmény, mely már a hétvégén megnyitja kapuit a vendégek előtt.

Az uszoda épületében év elején felújított és kibővített szaunához csatlakozik a kert, melyben a pihenőpadokon kívül egy hideg vizes merülőmedencét és egy meleg vizes jakuzzi helyeztek el, hogy a forró szaunakabinból kilépve a szabadban mártózhassanak meg a vízben a szaunázást kedvelők.

A szakemberek már beépítették a két szabadtéri medencét

Mint megtudtuk, a medencéket a múlt héten már beépítették, ezekben a napokban zajlik a próbaüzem és a kert rendezése, hogy a hétvégén már a vendégek is kipróbálhassák a forró és hideg levegő váltakozásának borzongatóan jó érzését, és szervezetre gyakorolt jótékony hatását.

A jakuzzi vízbuborékai lágyan masszírozzák a bőrt

A szaunázás ugyanis rendkívül jó hatással van a testre, rugalmassá teszi a bőrt, javítja a vérkeringést, méregteleníti a szervezetet, erősíti az immunrendszert és jótékony hatással van az idegrendszerre is.
A hagyományok szerint ugyan az északi népek a szaunából kilépve akár a frissen hullott hóban is meghemperegnek, a Várkertfürdő ezt jelenleg nem tudja garantálni, ám bíznak abban, hogy az idei télen még erre is lesz lehetősége a szaunázás szerelmeseinek.

Hamarosan új helyre kerülnek a kényeztető szolgáltatások

A Várkertfürdő egyébként az idei esztendőben, több tíz millió forintot fordított a létesítmény szolgáltatásainak bővítésére, a komfortérzet növelésére és a fürdő csinosítására, a mostani beruházás mellett pedig új wellness tér kialakításán is dolgoznak. Hamarosan új, tágas hely áll rendelkezésére a masszázsszolgáltatásnak és a különböző kényeztető fürdőknek.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!