13 góllal nyert a Kilián


2016-12-05 18:05:39  | cikk: Haraszti Gábor  | 


13 góllal nyert a Kilián főképe
A sereghajtó Alsóőrs ellen zárta az idei hazai bajnoki mérkőzéseket a Kilián DSE együttese. A megyei első osztályú női kézilabda bajnokság ötödik játéknapját a hazaiak két győzelemmel, egy döntetlennel és egy vereséggel várták. Azt a meccset, melyre már az alakulat régi-új edzője, Koncz János készítette fel a lányokat, szezon közben ugyanis megköszönték Kapcsándi Zsolt és Radványiné Brunner Magdolna munkáját, az edzőpáros mellett pedig jó néhány játékos is távozott a csapattól, nem lehetett tudni, hogy ezek a változások mennyire befolyásolják a mutatott játékot. Egy meccs alapján úgy tűnik semennyire, hiszen a Kilián 16-6-os félidő után magabiztos 13 gólos győzelmet aratott.

Kilián DSE – Alsóörs 31-18 (16-6)

Koncz János: Elsősorban a védekezésünknek köszönhetjük az újabb sikerünket. Az első félidőben mindössze hat gólt kaptunk, ami bármelyik csapat ellen megsüvegelendő teljesítmény, pláne akkor ha hozzáteszem, hogy a góllövőlista vezetője is az ellenfél csapatát erősítette. Támadásban voltak hibák, de a gyors lerohanásokat már jól alkalmazzuk, számos találatot jegyeztünk ebből. Ami a csapat körüli dolgokat illeti, a múlttal nem foglalkozom, egy kis kitérő után megyünk tovább azon az úton, amire öt évvel ezelőtt ráléptünk.

A bajnokság Szombathelyen folytatódik.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!