A Szegfű Klubban is járt a Mikulás


2016-12-03 17:47:58  | cikk: ha  | 


A Szegfű Klubban is járt a Mikulás főképe

Idén is ellátogatott a Szegfű Klubba a Mikulás. A nagyszakállú immár 16. alkalommal ajándékozta meg a tagok unokáit. A hagyományokhoz híven verssel is kedveskedett a klubtagoknak és a kicsiknek, utána következett az ajándékozás.

A gyerekek verset mondtak, énekeltek a Mikulásnak, aki a dicséret mellé finomságokkal teli csomagokat is adott a kicsiknek. Az ünnepségen felléptek a Weöres Sándor Általános Iskola ötödik osztályos diákjai, a műsort Gőgös Zoltánné szerkesztette. Tálos József elnök megköszönte a színvonalas összeállítást.

Idén a Weöres iskola diákjai adtak műsort

A Szegfű Klub idén ünnepelte megalakulásának 15. évfordulóját. Az elnök az év végéhez közeledve összegezte az elmúlt időszak munkáját. A klubvezető sikeresnek nevezte a mögöttük hagyott esztendőt, több előadást is szerveztek az idei évben, összejöveteleiken a legkülönfélébb témákról hallhattak a résztvevők. Jelenleg 68 tagja van a közösségnek.

A Szegfű Klub következő összejövetelét december 28-án tartja, vidám, zenés évbúcsúztató programra várják a tagokat.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!