Szociális szakemberek találkozója


2016-12-02 21:03:18  | cikk: pi-pa  | 


Szociális szakemberek találkozója főképe
Pápán tartotta idei utolsó találkozóját a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Fogyatékosellátási Munkaközössége. Az ország számos pontjáról érkezett szociális szakembereket Göcs-Füzi Hajnalka, a munkaközösség vezetője, győri intézményvezető köszöntötte az Eötvös utcai Ifjúsági Centrumban, majd Megyesi Ferenc káplán, a szeretetszolgálat pápai csoportjának lelki vezetője osztotta meg adventi gondolatait a megjelentekkel.
Az ünnepre hangoló gondolatokat követően a munkaközösség tagjai aktuális szakmai kérdéseket vitattak meg, az elmúlt időszak szociális témájú tanácskozásain hallottak tükrében.
A munkacsoport tagjai a nap folyamán bepillanthattak a pápai csoport, valamint a fogyatékkal élőket ellátó támogató szolgálat életébe, megismerkedtek a májusban indult Kultúr-Kuckó programmal, és rövid belvárosi séta során pápai látnivalókat is megtekintettek.
A nap végén az Ifjúsági Centrumban ünnepre hangoló kézműves foglalkozáson vettek részt a különböző szociális ellátásokkal foglalkozó máltai intézmények vezetői.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!