CD felvételen a Kiss Kata Zenekarral


2016-12-01 08:47:44  | cikk: Babos Petra  | 


CD felvételen a Kiss Kata Zenekarral főképe
Az Erkel-iskola 2013-ban vette fel a kapcsolatot a Kiss Kata Zenekarral, amikor is az év végi koncertjükre meghívták a zenekart. Azóta volt még közös fellépésük, többek között a Pápai Csülök-, Cicege- és Borfesztiválon és az iskola 60 éves jubileumi gálaműsorán. A munkakapcsolat azóta átalakult barátsággá, a gyerekek nagyon szeretnek együtt énekelni a zenekarral.
A "Kiss Kata Zenekar" 2017 tavaszán új CD-vel örvendezteti meg rajongóit, Magyarból jeles címmel. A stúdiómunkák már javában folynak, s ennek egyik állomásaként november 18-án 6 erkeles diák utazott Budapestre, hogy a "Magyar vagyok" című dalban közreműködjön énekhangjával. Tavasszal az ország valamennyi iskolájába eljut majd a CD - tudtuk meg a programról. A diákok és felkészítőjük, Kindertné Surányi Lívia egyaránt büszkék arra, hogy ez a közös produkció létrejöhetett.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!