Egy gól döntött a megyei döntőn


2010-04-16 14:43:59  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Haraszti Gábor  | 


Egy gól döntött a megyei döntőn főképe
Az Elmax Vasas és a Munkácsy Sporttelepén rendezték az idei IV. korcsoportos nagypályás labdarúgó diákolimpia megyei döntőjét. A kétnapos tornán a résztvevő 9 csapatot hármas csoportokba sorsolták, a házigazdákat a B csoportban a Munkácsy Mihály Általános Iskola, a C-ben pedig az Erkel képviselte. Előbbiek az első játéknapon előbb a nyirádi iskolát 9-0-ra intézték el, majd a veszprémi Báthory Általános Iskola következett, ellenük egy 6-2-es diadallal sikerült a másnapi hármas döntőbe jutni. Az Erkel sajnos két vereségével elvérzett a selejtezőkben, a körmérkőzése fináléba a Munkácsyn kívül az A csoportból a tapolcaiak, míg a C-ből az ajkai Borsos Miklós Általános Iskola került. Oroszvári Péter, a Munkácsy testnevelője szoros mérkőzésekre számított, ami végül be is igazolódott.

- A fináléban mindkét mérkőzésünk 0-0-ra végződött, így a döntés az utolsó meccsre maradt, ahol a tapolcaiak végül 1 góllal megnyerték a derbit, így ők utaznak a területi fináléra. Érdekes, hogy abban az esetben, ha a zárómeccs is gólnélküli döntetlenre végződött volna, akkor mi lettünk volna a bajnokok. Gratuláltam a csapatomnak, a szakadó eső ellenére szépen helytálltak, védelmünk jól összeállt, a mai napból csak a gólok hiányoztak.

Döntők:

Tapolca – Munkácsy 0-0
Munkácsy – Borsos 0-0
Tapolca – Borsos 1-0

Végeredmény

  1. Tapolca 4 pont
  2. Munkácsy 2 pont
  3. Borsos 1 pont

Képek:


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!