A Türr vitte haza a Szent István kupát


2016-11-29 15:13:28  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A Türr vitte haza a Szent István kupát főképe
A Szent István Római Katolikus Általános Iskola tornaterme adott otthon az iskola nevét viselő teremlabdarúgó tornának. A nagy hagyományokra visszatekintő körmérkőzéses bajnokságon a 2004-es vagy fiatalabb születésű tanulók vettek részt. A házigazdák mellett Vaszar, Noszlop és a Türr Gimnázium lépett pályára, 2x10 perces játékidőben.
- Annyit változtattunk a szabályokon a korábbi évekhez képest, hogy egy kapus és három mezőnyjátékos lehetett egyszerre a pályán, ennek az az egyszerű oka volt, hogy a terem méretéhez ez jobban passzol. Több volt a játék, a gyerekeknek nagyobb területük volt – mesélte ifj. Szabó Sándor, a versenybíróság titkára. A 14. Szent István kupával egyben édesapámra, Szabó Sándorra is emlékezünk, ezért a család is felajánlott egy díjat emlékére. Ami az eredményeket illeti, a Türr Gimnázium megérdemelten, veretlenül szerezte meg az első helyet, második a házigazda iskola lett Vaszar és Noszlop előtt. Nagyon örültünk neki, hogy több szép megoldást is láttunk, emellett sok gól is esett, hat találkozón számszerint 46.

A tornán Papp Ádám (Türr), Bokodi Bence (Vaszar) és Csipszer Csaba (Noszlop) különdíjat vehetett át, a gólkirály nyolc találattal Huszár Máté (Szent István) lett.

Végeredmény:
1. Türr Gimnázium Pápa 9 pont
2. Szent István Római Katolikus Általános Iskola 6 pont
3. Ihász Gábor Általános Iskola, Vaszar 3
4. Német Nemzetiségi Általános Iskola, Noszlop 0

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!