Döntetlen a kiesési rangadón


2016-11-29 07:20:27  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Döntetlen a kiesési rangadón főképe
Az NB II-es sakk bajnokság Széchenyi csoportjának ötödik fordulójában kiesési rangadón a 11. Szabadgyalog Sakk Egyesület a tabella 12. helyén álló Arborétum HSE-t fogadta. A házigazdák egyetlen célja az volt, hogy elkerüljék a vereséget, döntetlen esetén megmaradt volna a 1,5 pontos különbség, egy esetleges győzelemmel pedig tovább nyílt volna az olló a felek között. Kiss Csaba elnök tájékoztatása szerint hosszú idő után végre a legerősebb összeállításában ült le a pápai csapat, mely végül teljesítette minimális célkitűzését, ugyanis 6-6-os döntetlent ért el. Hazai részről Varga Gyula, Kerecsényi Zoltán, Kiss Zoltán, Sashalmi Ádám és Domonkos Eszter nyert, Margl Roland és Mezei Zsolt döntetlent ért el. Ezzel a remivel megmaradt a két csapat közötti különbség. Az egyesület december 10-én Győrben fejezi be az idei NB II-es küzdelmeket.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!