24 órán keresztül fociznak


2016-11-26 14:12:39  | cikk: Haraszti Gábor  | 


24 órán keresztül fociznak főképe
Hagyományteremtő szándékkal a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ a Városi Sportcsarnokban december 3-án 20:30 perces kezdéssel 24 órás focitornát rendez. A körmérkőzéses tornára 19 csapat adta le nevezését, így a szervezők három ötös és egy négyes csoportot alakítottak ki, ahonnan a 25 perces körmérkőzések után az első két helyezettje jut tovább az egyenes kieséses rendszerbe. Az egynapos kupát dr. Áldozó Tamás polgármester nyitja meg 20 órakor, a labda 20:30 perckor indul útjára. Az első négy csapat oklevelet, kupát, érmet és tárgyjutalmat kap. Ezen kívül díjazzák a gólkirályt, a legjobb mezőnyjátékost és a legjobb kapust. A tornával kapcsolatban érdeklődni Németh Máténál, 20/938-1746-os telefonszámon illetve a jmszk.sportszervezo@gmail.com e-mail címen lehet.

A csoportbeosztás és a részletes sorsolás elérhető ITT!

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!