Megjelent a 2017. évi kastélynaptár


2016-11-18 08:22:24  | cikk: Babos Petra  | 


Megjelent a 2017. évi kastélynaptár  főképe
Második alkalommal adta ki éves falinaptárát az Esterházy-kastély.
Boros Katalin, a Pápai Platán Nonprofit Kft. ügyvezetője elmondta, a tavalyi év sikerein felbuzdulva gondolták úgy, hogy az idén is megörvendeztetik az érdeklődőket egy naptárral.
-A havi elosztású naptárnak teljesen más a megjelenése, mint tavaly. A 2017. évi naptárban a 12+ 1 borítófotóval a kastély szépségeit akarjuk bemutatni, az intézmény apró, de jellemző részleteinek kiemelésével, valamint a rendezvényeket, szolgáltatásokat mutatja be. A naptárat Nagy Balázs tervezte, a fotók pedig Major Tamás, Varga Domonkos és Nagy Balázs, a kastély állandó fotósainak szépérzékét dicséri. Az impozáns kiadvány idén is dísze lehet a helyiségeknek – hangsúlyozta Boros Katalin, aki hozzáfűzte, sok-sok évre elegendő naptárat tudnak majd kiadni, hiszen rengeteg gyönyörű és szemet gyönyörködtető részletet tudnak még bemutatni a barokk kastélyból.
Az ügyvezető igazgatótól megtudtuk, a sok fotó közül nem volt egyszerű választani, s a képek, melyek kimaradtak, azok majd a 2018. évi naptárban kaphatnak helyet.
Az igényes naptár a kastély pénztárában kapható nyitvatartási időben, szerdától vasárnapig 9 és 16 óra 30 perc közötti időben.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!