Remekeltek a Koko-Gym versenyzői


2016-11-16 23:42:16  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Remekeltek a Koko-Gym versenyzői főképe
Teltházas K1 és thai-boksz gálán vettek részt a Koko-Gym KSE versenyzői. A Vi-Gó SE ötödik mosonmagyaróvári rendezvényén a pápai egyesület öt harcosa vett részt, és az eredmények igazolták Korpics Gábor edző várakozásait, hiszen négy tanítványa kezét is a magasba emelték. Az Egyetemi Csarnokban Pálla Dorina, Kovács László, Kocsis Rajmond, Frum István és Frum Imre nézett farkasszemet ellenfelével.
- Nagyon büszke vagyok minden tanítványomra, köszönöm nekik, hogy ilyen csapatom van – mondta Korpics Gábor. Egy nagyon magas színvonalú, jól összerakott gálán sikerült szinte hibátlan mérleggel hazatérnünk. Frum Istvánnak nagyon kemény ellenfele volt, akit a negyedik, extra menetben technikai k.o.-val sikerült legyőznie. Kocsis Rajmond negyedik mérkőzését nyerte zsinórban, ezúttal egyhangú pontozással, a korábbiaktól eltérően most nem volt szükség extra menetre. Frum Imre élete első meccsén néhány hete technikai k.o.-val nagyon simán és gyorsan nyert, ezúttal viszont sokkal nehezebb dolga volt, végigment a meccs, végül 2-1-es pontozással őt hozták ki győztesnek. Pálla Dorina élete első mérkőzésén lépett szorítóba, erősebb és idősebb vetélytárssal találkozott. Ennek ellenére összeszedetten bunyózott, sajnos a harmadik menetre elfáradt, ami miatt pontozással kikapott, de nagyon büszke vagyok rá. Kovács László hat kilóval nehezebb riválissal találkozott, a súlykülönbséget széles technikai repertoárral sikerült ellensúlyoznia, Lackó végül pontozással nyert.
Korpics Gábor az év hátralévő részével kapcsolatban elmondta, elképzelhető, hogy egy utánpótlás tornán még részt vesznek, emellett már jövő év elején belevetik magukat a kemény alapozásba, az év közös vacsorával zárul decemberben.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!