Kerékpáros emléktúra: Emlékezés és figyelemfelhívás


2016-11-16 21:36:14  | cikk: HuHa  | 


Kerékpáros emléktúra: Emlékezés és figyelemfelhívás főképe
A tavalyi évhez hasonlóan idén is kerékpáros emléktúrát szervez a Pápai Rendőrkapitányság a közúti balesetek áldozatainak emléknapján – hívta fel a figyelmet a vasárnap délutáni programra Császárné Elek Veronika, a Pápai Rendőrkapitányság kiemelt megelőzési főelőadója.
-November 20-án 16 órára várunk minden érdeklődőt a Perutz Stadion előtti parkolóba, ahonnan a kerékpáros emléktúra indul. Ezzel a programmal kívánunk tisztelegni a közúti balesetek áldozatai előtt és ajánljuk ezt a lehetőséget minden érdeklődőnek – fogalmazott.

A túra nemcsak az emlékezést szolgálja, hanem figyelemfelhívó célú is: részben a kerékpárosok kötelező és ajánlott felszerelését állítja előtérbe, részben a balesetek megelőzésének fontosságát.
-Azt kérjük a kerékpárosoktól, hogy működő világítóberendezéssel rendelkező kerékpárral jöjjenek, viseljenek láthatósági mellényt, és aki teheti, a példamutatás kedvéért kerékpáros bukósisakot is hozzon magával.

A túra 16 órakor indul a Perutz Stadion előtti parkolóból, a csapat a Várkert út-Nagyváradi utca-Dózsa utca-Veszprémi és Külső-Veszprémi úton halad végig a volt Shell kútig, ahol meleg teával várják a bicikliseket, akik aztán ezen az útvonalon tekernek vissza az Alsóvárosi temetőhöz, ahol a pápai történelmi egyházak közreműködésével kis megemlékezést tartanak. A kerékpáros emléktúrán résztvevők között a rendőrkapitányság ajándékcsomagot sorsol ki.

A túrát megelőzően, 15.30 órától a stadionnál a határvadász-szolgálat iránt érdeklődőket várják a jelentkezés feltételeiről és a képzésről szóló tájékoztatással.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!