Szedjük csokorba a Vadvirágot! - Jubileumi bemutatók


2016-11-15 19:57:27  | cikk: ha  | 


Szedjük csokorba a Vadvirágot! - Jubileumi bemutatók főképe

35 éves a JMSZK Vadvirág Néptáncegyüttese. A csoport a jubileum alkalmából gálaműsorral kedveskedik a közönségnek. A Betyár monda mentén csokorba szedett "Vadvirág" című műsorukat három alkalommal is bemutatják a színházépületben, november 18-án, pénteken 15 és 18 órakor, 19-én szombaton pedig 18 órakor várják az érdeklődőket.

Gyerekek és felnőttek, fiatalok és az alapítók is részt vesznek a produkcióban

A csoport már hónapok óta a jubileumi bemutatóra készül. Az első vadvirágosok mellett ott lesznek a gálán az együttes jelenlegi táncosai, a Vadvirág-utánpótlás, azaz a Nefelejcs és Pipitér fiataljai, a Refi néptánc tagozatos növendékei, valamint a Tánc-Lánc AMI három csoportja.

A műsor részben egy korábbi erkeles bemutató alapján állt össze, mondta Müller Zoltán, a Vadvirág művészeti vezetője. A betyárvilágot idéző eredeti koreográfia természetesen kiegészült új elemekkel, lesz az előadásban misztikum, gyerekjáték, öröm, bánat, katonasorsok, szóval sokszínű produkció várja a közönséget.

A műsor koreográfusa Müller Zoltán, a dramaturg Müller Anita

A 35 éves évforduló alkalmából szervezett gálaműsor fővédnöke dr. Kovács Zoltán államtitkár, országgyűlési képviselő. A jubiláló közösséget dr. Áldozó Tamás polgármester és Szabadkai Verita, a JMSZK igazgatója köszönti majd a szombati bemutatón. Jegyek korlátozott számban még vásárolhatók a JMSZK pénztárában vagy Baán Évánál.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!