Vezeti csoportját a PSE-Termál


2010-04-15 16:27:38  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Vezeti csoportját a PSE-Termál főképe
Az OB II-ben szereplő pólócsapatunk a D csoportban kezdte meg a küzdelmeket még 2009 októberében. Studringer Béla csapata az eltelt hat forduló alatt 2 győzelem 2 döntetlen mellett 4 vereséget szenvedett el, ami a csoportbeli negyedik helyet jelentette a mieinknek. A rájátszás márciusban indult, ahol a PSE a Kertészeti Egyetemmel, a Bajával és a Sopronnal került egy csoportba. Az utolsó két kör előtt a pápaiak vezetik a kvartettet, mutatójuk 3 győzelem, 1 vereség. A kerethez egy volt OB I-es játékos, Plézer János (191 cm, 94 kg) is csatlakozott, vele és a kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtó fiatalokkal a csapat edzőjének minden oka megvan a bizakodásra. Aki élőben is szeretne szurkolni a mieinknek, annak nem kell messzire mennie, hiszen a rájátszás utolsó fordulóját Pápán rendezik.

- Május 8-án délelőtt a Sopron a Kertészeti Egyetemmel mérkőzik meg, mi pedig ezt követően a Baja ellen szállunk vízbe – vázolta a programot Studringer Béla. Bízom benne, hogy hazai medencében sikerült győzelmet aratnunk, mindenkit szeretettel várunk a Várkertfürdőbe. Jó formában vagyunk, és ha mindenki a rendelkezésemre áll, ebben az osztályban bárkit képesek vagyunk legyőzni. A 24-es mezőnyben a pápai csapatot az első 10-be várom, ehhez mindenképpen hozni kell a hátralévő mérkőzéseket.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!