Továbbjutott a Petőfi


2016-11-09 16:53:36  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Továbbjutott a Petőfi főképe
A házigazda Petőfi Sándor Gimnázium mellett a zirci III. Béla Gimnázium valamint az ajkai Bródy Imre Gimnázium csapata vett részt a VI. korcsoportos lány kézilabda diákolimpia pápai csoportkörén. A körmérkőzéses mini bajnokságról az első két helyezett jutott tovább a következő körbe, ahol már a megyei elsőség lesz a tét. A pápaiaknak különösebben nem kellett megerőltetniük magukat, hiszen a zircieket 25-0-ra, az ajkaiakat 23-12-re múlták felül a 2x15 perces találkozókon. Koncz János, a gimnázium testnevelője szerint sem férhetett kétség első helyükhöz.
- Zirc idén indult először ebben a kiírásban, ők még csak most ismerkednek a játékkal, így nem is tudtak beleszólni az első két helybe, esélyt sem adtunk nekik. Előzetesen a Bródy elleni meccstől tartottunk jobban, hiszen a csapatban az ajkai utánpótlás mellett úrkúti, sőt veszprémi játékos is szerepelt. Elégedett vagyok a tanítványaimmal, hiszen a második meccsüket is magabiztosan nyerték meg, az elején még tudta tartani a lépést velünk az ellenfél, aztán magasabb sebességi fokozatra kapcsoltunk és behúztuk az első helyet.
A Petőfi mögött a Bródy Imre Gimnázium jutott a megyei döntőbe.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!