Véber: Meghallgatást kérek!


2010-04-15 13:40:20  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Véber: Meghallgatást kérek! főképe
A Lombard Pápa DVTK elleni mérkőzésének hajrájában Sulyok Gergely játékvezető a lelátóra száműzte a reklamáló Véber Györgyöt. Április 13-án kedden, a Fegyelmi Bizottság a bajnokin tanúsított sportemberhez méltatlan magatartása miatt - visszaesőként - 3 mérkőzésre eltiltotta a kispadtól a mestert.

- Egyáltalán nem értek egyet a döntéssel - méltatlankodott Véber. Ha valóban olyat mondtam volna, ami kiállítást ér, azt elismerném. Igaz ugyan, hogy a kollégáimnak mondtam pár szót Sulyok Gergely egyik ítéletéről, ám ezt ő nem is hallhatta, mivel Diósgyőrben jó 40 méterre van a kispad az oldalvonaltól. A negyedik játékvezető szó szerint hallgatózott mellettünk, végül az ő javaslatára küldtek fel a lelátóra. Úgy érzem, a Magyar Labdarúgó Szövetség illetékesei ”utaznak rám” ezért születhetett meg ez a szigorú ítélet, éppen ezért jövő keddre személyes meghallgatást kérek, ahol remélem sikerül elérni, hogy mérsékeljék az eltiltásomat.

Képek:

nincsenek képek


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!