Újraindult az úszósuli körverseny


2016-11-03 12:45:57  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Újraindult az úszósuli körverseny főképe
14 egyesület 260 indulójának részvételével rendezték meg a Veszprém megyei Úszósuli körverseny első fordulóját. A Pápai Úszó Sportegyesület (PUSE) szervezésében megvalósult bajnokságnak a Várkertfürdő medencéje adott otthont. Kora reggeltől délutánig a szervezők 840 rajtot regisztráltak, a pápai egyesület képviseletében 23 úszó állt rajtkőre. Babai Gergő, a PUSE edzője a verseny kapcsán azt mondta, nagyon erős mezőny gyűlt össze, melyen tanítványai szinte kivétel nélkül megjavították legjobb idejüket.
- Az idei úszósuli körversenyen is elsősorban azok jelentkezését vártuk, akik az úszó szövetség aktuális korosztályos ranglistáján, az aktuális versenyszámban, az első húsz között nem szerepelnek. Akik mégis, számukra versenyen kívüli indulásra lehetőséget biztosítottunk. A cél emellett a megyei és környékbeli egyesületek, úszóiskolák úszóinak versenyeztetése, sikerélményhez juttatása volt. Örömmel tölt el, hogy a pápai sportolók nagyon jól szerepeltek, a sok edzés meghozta gyümölcsét, hiszen a többség megjavította addigi legjobbját.
Az egyesület összesítésben végül épphogy lemaradt a dobogóról, hat arany, öt ezüst és egy bronzérmet gyűjtve Győr, Komárom és Ajka mögött negyedik lett. A klub úszói idén a tervek szerint többek között Győrött, Sopronban és Kecskeméten is megméretik magukat, a körverseny pedig Veszprémben folytatódik.

Részletes eredmények ITT!

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!