Ismét együtt mozoghattak az Igal lakótelepiek


2016-11-02 21:23:41  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Ismét együtt mozoghattak az Igal lakótelepiek főképe
A Mi-magunkért, Közösségi találkozások a városrészekben című sorozat keretében a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ a Kóter Turistaszálló melletti aszfaltos focipályán és annak környékén második alkalommal mozgatta meg az Igal lakótelepen élőket illetve azokat, akik a szerda délutánt különféle mozgásos tevékenységgel szerették volna tölteni. A Mozdulj Igal lakótelep! elnevezésű rendezvényt először áprilisban, a Mozdulj Pápa keretein belül rendezték meg, az akkori élénk érdeklődés és siker kapcsán döntöttek úgy a művelődési központ munkatársai, hogy az őszi szünetet kihasználva ismét sportolásra invitálják a fiatal és idősebb generációt. Németh Máté sportszervező érdeklődésünkre elmondta, asztalitenisz, trambulin, pónilovaglás, szkander és különböző népi játékok várták az érdeklődőket, emellett dekázó versenyben is összemérhették tudásukat a résztvevők, a legnépszerűbb a kispályás labdarúgó torna volt, a körmérkőzéses tornára hat csapat nevezett. A minitornán az Igal FC végzett az élen a Tókerti Betyárok előtt, harmadik a Pusztít a genetika elnevezésű csapat lett a Legenda FC, az Ágyúsok és a Bálcsomár FC előtt. A gólkirály 15 találattal Musitz Patrik, a legjobb kapus Toki Márton, a legjobb játékos Badics Patrik lett. A dekázó versenyt 69 rúgással Nagy Marcell nyerte.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!