Külföldi rendszámot szerelt fel az autóra


2016-10-27 09:53:08  | cikk:  | 


Külföldi rendszámot szerelt fel az autóra főképe
Vádemelési javaslattal zárta a Pápai Rendőrkapitányság a nyomozást. A nyomozóhatóság egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 24 éves pápai férfival szemben. 
Az eljárás adatai szerint a Pápai Rendőrkapitányság járőrei – Pölöskei Miklós rendőr főtörzsőrmester és Németh Bálint r. törzsőrmester – 2016. szeptember 22-én 15 óra 15 perckor igazoltatták a város belterületén egy külföldi ideiglenes rendszámmal ellátott személygépkocsi vezetőjét. Az intézkedés során a rendőrök a központi nyilvántartásban leellenőrizték a gépjárművet. Az adatbázis szerint az autóhoz egy magyar forgalmi rendszám tartozott, ám a gépkocsit ideiglenesen kivonták a forgalomból. A rendőrök a sofőrt előállították a Pápai Rendőrkapitányságra. A férfi a kihallgatása során elismerte, hogy a külföldi rendszámot a lakásához tartozó udvarban találta és azt felszerelte az élettársa autójára, mivel annak rendszámait korábban bevonták. 
A Pápai Rendőrkapitányság a napokban befejezte a nyomozást a gyanúsított férfival szemben, és az ügy iratait vádemelési javaslattal továbbította az illetékes ügyészségnek.

Képek:

nincsenek képek