Hibátlan juniorok


2016-10-24 22:43:51  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Hibátlan juniorok főképe
A kiadott sorsolástól eltérően meglehetősen szokatlan időpontban, hétfőn este találkozott az NB II-es pontvadászatban a Bakonyerdő Pápa és Felsőörs junior kézilabda együttese. Az eddigi fordulók alapján igazi ki-ki meccsre lehetett számítani, a házigazdák négyből négy sikerükkel a tabella élén álltak, míg ellenfelük csak a nyitókörben szenvedett vereséget, azóta mindhárom fellépésüket győztesen vívták meg. Idei utolsó előtti hazai bajnokiját jól kezdte a Pápa, igaz Éles József fiai eleinte tudták tartani a lépést. Az első tíz perc végén egy négyperces vendég gólcsendet kihasználva Bors Martin és Palágyi Ákos vezérletével négy góllal meglépett a Vasas, Éles mester időt is kért. A rövid fejmosás sem hozta meg a felsőörsi fordulatot, ráadásul Tóth kapus remekül védett hazai oldalon, így a szünetre nyolc találat volt a két csapat között (19-11). Jobban kezdte a második félidőt a vendég gárda, bár a pápai vezetés nem forgott veszélyben, a játékrész derekán már „csak” négy gól volt az előny. Az utolsó tíz percre kiegyenesedett a Bakonyerdő, és az első félidőben látott játékkal rukkoltak elő, a végére még egy kínai figura is belefért, a pápaiak helyenként tetszetős játékkal lelkes közönségük előtt megérdemelt győzelmet arattak és 100 százalékos teljesítménnyel vezetik a csoportot.

Kapcsándi Zsolt: Egy nagyon jó hangulatú és színvonalában az NB II junior bajnokság krémjéhez tartozó mérkőzést játszottunk, nem tudunk elég hálásak lenni a szurkolóinknak, hogy ilyen időpontban is ilyen hangulatot varázsoltak. Szerencsétlen gólt kaptunk az első félidő végén, úgy láttam, hogy ez benne maradt a fejekben, emiatt kerültünk szünet után egy kisebb hullámvölgybe, szerencsére ezen túl tudtunk lépni és újra lendületbe jöttek a srácok. A fiatalabbakat is bátrabban cseréltem be, úgy érzem, hasznos tagjai voltak a csapatnak.

Bakonyerdő Pápa - Veszprémi KKFT Felsőörs II 35-28 (19-11)

Pápai gólszerzők:
Bors Martin 16
Palágyi Ákos 10
Sipőcz Milán 4
Komjáthy István 2
Korn Bence 2
Tóth Dávid 1

A felnőttek mérkőzését október 26-án, szerdán 19:30-tól rendezik a Sportcsarnokban.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!