24 órás focitornát szerveznek


2016-10-24 14:32:10  | cikk: Haraszti Gábor  | 


24 órás focitornát szerveznek főképe
A Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ idén első alkalommal, hagyományteremtő szándékkal 24 órás focitornát hirdet, melyre amatőr csapatok, baráti társaságok, szervezetek jelentkezését várja. Az eseményen december 3-án, szombaton 20 órakor indul hosszú útjára a labda, a győztes kilétére pedig a másnapi, szintén 20 órakor kezdődő eredményhirdetésen derül fény. A non-stop focira 24 csapat nevezését tudják elfogadni, a benevezetteket négy hatos csoportokba sorsolják majd, tehát mindenki garantáltan legalább öt mérkőzést játszik. A csoportokból az első két helyezett jut tovább az egyenes kieséses rendszerbe. Bővebb információ a jmszk.sportszervezo@gmail.com e-mail címen illetve Németh Mátétól a 06-20/938-1746-os számon kérhető. A jelentkezési korhatár 16 év, a nevezési határidő november 11.

Jelentkezési lap letölthető ITT!

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!