Gyilkos éjszakák - könyvbemutató


2016-10-23 17:46:49  | cikk: ha  | 


Gyilkos éjszakák - könyvbemutató  főképe

Rácz Gyula Sándor rendőrként dolgozott éveken át, az írás gondolata már akkor is foglalkoztatta. Aztán nyugdíjba vonult és a szabadidejét arra használta, hogy megvalósítsa régi álmát. Első könyve a Gyilkos éjszakák címet viseli, 2015-ben jelent meg. A kötet három fejezetből áll. Az első fejezetben megismerhetjük a szereplőket, a történet úgy indul, hogy egy orvosnő békésen olvasgat otthonában. A bűnügyi sztori innen indul, mondta a szerző, aki nem szeretett volna többet elárulni a történetről.

A szerzővel Szaller Antónia beszélgetett

Rácz Gyula Sándor elmondta, hogy nem csupán írni, de olvasni is szeret, kedvencei a Moldova-könyvek, az ő stílusa áll legközelebb hozzá. Saját regényében kitalált történetet írt meg, de mint mondta, azért egy krimi esetén előnyt jelent, ha valaki dolgozott rendőrként. A szerzővel a Jókai Mór Városi Könyvtárban tartott könyvbemutatón Szaller Antónia, nagygyimóti könyvtáros beszélgetett. A szerzőt kérdezte többek közt arról, hogy hogyan ír - kiderült, hogy nem szereti a számítógépet, kézzel veti papírra történeteit-, de beszélgettek arról is, hogy miként jönnek az ötletek a sztori alakításához. A valós esetek feldolgozásától azért is ódzkodik az elsőkötetes szerző, mert akkor engedélyeket kellen kérnie egy-egy bűnügyi történet kapcsán és nem a saját szája ize szerint alakíthatná a regényt.

Rácz Gyula Sándor külön megköszönte dr. Töreki Sándor rendőr dandártábornok és Fülöp Tamás rendőr őrnagy támogatását, akik biztatták, hogy írja meg történeteit. De Rácz Gyula Sándor nem ragad le egy műfajnál, már leadta következő kötet kéziratát. Az Egy lány új élete 2017- elején jelenik meg, ez egy romantikus regény lesz.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!