Fellépett a dobogóra az U17


2016-10-21 21:30:12  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Fellépett a dobogóra az U17 főképe
Az U19-es és U17-es utánpótlás labdarúgó bajnokság kilencedik fordulójában Csorna látogatott Pápára. A Pápai Egyesített Labdarúgó Club fiataljai mindkét találkozón közvetlen riválisukkal csaptak össze, így izgalmas meccsekre lehetett számítani. Lengyel Ferenc U19-es alakulata öt győzelemmel és három vereséggel, a hetedik helyről készült a negyedik Csorna elleni összecsapásra. Jól mutatja a pontvadászat kiegyenlítettségét, hogy a két együttest mindössze három pont választotta el egymástól. Sajnos az első félidőben nem az elmúlt hetek formáját láthattuk a hazaiaktól, akik emiatt kétgólos hátrányba kerültek. Egy óra játék után Györkös Bence góljával sikerült szépíteni, pontot azonban nem sikerült itthon tartani. Ezután Igor Nicsenko U17-es tanítványain volt a sor, akik a második helyen álló csornaiak orra alá akartak borsot törni. Horváth Ádám góljával a 22. percben a pápaiak szereztek vezetést, majd az 51. percben egalizált a Csorna. Sokáig azonban nem örülhettek a vendégek, ugyanis egy perccel később ismét betaláltak a mieink, ekkor Szabó Bálint használta ki a védők bizonytalanságát. A hátralévő közel 40 percben hősiesen védekezett a Pápa, sőt néhány veszélyes kontrát is vezetett, végül megérdemelt 2-1-es sikert aratott és feljött a harmadik helyre a tabellán. A két bajnokit Lengyel Ferenc szakmai igazgató értékelte.
- Az U19 fájó vereséget szenvedett, sajnos az első félidőben megmagyarázhatatlan futballt láthattunk a csapatomtól, emiatt kétgólos hátrányba kerültünk. Jó erőkből állt a Csorna, és innen már nem tudtunk visszakapaszkodni. Az U17 megint nagyon jó színvonalú meccset játszott, izgalmak és szép megoldások voltak bőven. Igor Nicsenko kiváló munkát végez, ami a tabellán elfoglalt helyezésen is meglátszik.
A csapatok a következő fordulóban Balatonfüredre látogatnak.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!