Veszprémben és Pápán is toboroztak


2016-10-20 17:33:07  | cikk:  | 


Veszprémben és Pápán is toboroztak főképe
Folytatódik a határvadászok toborzása Veszprém megyében.
A nagy érdeklődésre számot tartó sportesemények előtt a Veszprémi Rendőrkapitányság toborzó csoportja minden esetben kitelepül a sportarénába. Az elmúlt hétvégén és 2016. október 18-án megrendezett mérkőzéseken széles körben nyílt lehetőség a határvadász hivatás népszerűsítésére. A toborzó pultnál érdeklődők számára a Készenléti Rendőrség munkatársa adott hiteles tájékoztatást a leendő feladatokról, míg a kapitányság munkatársa vázolta a felvételi követelményeket és az oktatás menetét.
A Pápai Rendőrkapitányság toborzó csoportjának tagja és a Készenléti Rendőrség toborzó munkatársa 2016. október 18-án a kapitányság nagytermében fogadta a Veszprém Megyei Kormányhivatal Pápai Járási Hivatal Munkaügyi Központ Pápai Kirendeltsége által kiértesített álláskeresőket. Az érdeklődők a határvadász-képzés jelentkezési feltételeiről és az alkalmassági vizsgálatokról kaptak információt.

A határvadász-képzéssel kapcsolatban tájékoztatást kaphatnak a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán, a helyi rendőrkapitányságokon, illetve a rendőrség hivatalos honlapján.

Képek:

nincsenek képek