Finomságok a Huszár Óvodának


2016-10-17 14:59:27  | cikk: Babos Petra  | 


Finomságok a Huszár Óvodának főképe
Az élelmezési világnap alkalmából a Cargill Takarmány Zrt. élelmiszergyűjtést szerveztek a múlt héten. Az adományt a Huszár Lakótelepi Óvodának adták át ma délelőtt. Az ENSZ Élelmezési és Mezőgazdasági Szervezete, a FAO Rómában ülésező konferenciája 1979-ben magyar határozati javaslat alapján nyilvánította világélelmezési napnak október 16-át.
A gyerekek izgatottan várták mi lapul a dobozokban
Schlechtné Kósi Ildikó üzemvezető kérdésünkre elmondta, a kezdeményezéshez nagy örömmel csatlakozott a cég 20 dolgozója, s ajánlottak fel kekszet, teát, rostos üdítőt és szörpöt a kicsiknek, amelyeket a múlt héten gyűjtöttek. Természetesen színes ceruzát, színezőt és apró kis játékot is hoztak az ovisoknak.
-Remélem, ez is egy kis segítség a gyermekek számára, s bízom abban, hogy mások is kedvet kapnak arra, hogy támogassák az óvodát, vagyis a pápaiakat. Cégünk továbbra is folytatja a társadalmi felelősség vállalási szerepünket és a jövőben is szeretnénk folytatni a városban élők segítését – hangsúlyozta az üzemvezető.
Az adományátadón részt vett Csákvári Judit intézményvezető
Laczkó Lászlóné tagóvoda-vezető köszönetét fejezte ki a nagylelkű adományért, s elmondta, öröm számukra, hogy vannak olyan szülők és cégek, akik fontosnak érzik, hogy gyermekeik óvodáját támogassák, erőforrásaikat mozgósítva.
A gyerekek nagyon örültek az ajándéknak, egyből meg is kóstolták a finom kekszet.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!