Rendkívüli elnökségi ülést tartott a Magyar Labdarúgó Szövetség


2010-04-14 20:04:07  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Rendkívüli elnökségi ülést tartott a Magyar Labdarúgó Szövetség  főképe
Az elnökség napirendjén elsősorban a felnőtt férfi bajnokságok és kupák versenykiírásának elfogadása szerepelt. A testület összességében elfogadta az NB I-es és az NB II-es bajnokságok versenykiírását, de néhány pont esetében – például: milyen feltételekkel lehetne az időjárási viszonyokhoz igazodva az őszre előre hozni tavaszi fordulót vagy fordulókat, illetve ha egy NB II-es csapat nem tudja vállalni az élvonalbeli indulást (vagy második csapat lévén nem juthat fel), hogyan töltsék fel az NB I létszámát – a következő ülésére halasztotta a döntést. Az NB II-ben tehát 2010–2011-ben 32 csapat indulhat (16-16 a Keleti, illetve Nyugati csoportban), a 2009–2010-es idény végén 2-2 csapat esik ki, feljut az NB III-ból a hat csoportgyőztes.
Eldőlt, hogy az átigazolási időszak az amatőr labdarúgók esetében július 1-től augusztus 1-jén éjfélig, illetve január 21-től február 21-ig, a hivatásosoknál június 8-tól augusztus 31-ig, illetve január 24-től február 21-ig tart.
(Forrás: mlsz.hu)

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!