Rangadót rendeznek a Perutzban


2016-10-14 10:32:25  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: veol.hu  | 


Rangadót rendeznek a Perutzban főképe
Október 15-én 16 órai kezdéssel a megyei első osztályú labdarúgó bajnokság 10. fordulójának rangadóján a Pápai Perutz FC Balatonfüred alakulatát fogadja a Perutz Stadionban. A tabella első és második helyezettjének csatája izgalmas 90 percet ígér, a tét természetesen nagy, hiszen egy hazai sikerrel öt pont lehetne a felek között a különbség, míg egy vendég diadallal a fürediek átvehetnék a vezetést. Mindkét csapat veretlen a bajnokságban, a Perutz 100 százalékos, míg a Balaton-partiak nyolc győzelmet zsebeltek be, csak a második fordulóban az Ugod elleni döntetlennel veszítettek el két pontot. A pápaiak természetesen csakis a győzelmet tartják elfogadható eredménynek, ezúttal a csapat egyik alapemberét, Iványi Martint kértük egy rövid esélylatolgatásra. A fiatal középpályás bízik a három pontban, ám ehhez szerinte szombaton az utolsó másodpercig maximális koncentrációra lesz szükségük.
- Kilenc mérkőzésből kilencet nyertünk, szóval nem lehet rossz szájízünk, igaz volt olyan meccs, ahol a mutatott játék elmaradt a várttól, ugyanakkor volt olyan találkozónk is, ahol kifejezetten tetszetősen futballoztunk. Remélem utóbbit láthatja majd a közönség a szombati összecsapáson. Hét elején néhányan betegséggel küzdöttünk, szerencsére keddtől már mindenki edzésre tudott jelentkezni. Igazi rangadó hangulatra és nehéz meccsre számítok a Balatonfüred ellen, úgy érzem, sikerült felkészülnünk belőlük, mindenki rendkívül motivált.
Iványi Martin hozzátette, úgy érzi, egyre jobban összecsiszolódik a társaság és bízik abban, hogy sokan kilátogatnak majd az összecsapásra. A találkozót Krasznai Roland dirigálja majd.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!