Tanulóév lesz az idei


2016-10-13 14:30:00  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Tanulóév lesz az idei főképe
Három idegenben lejátszott forduló után a Bakonyerdő Pápa serdülő csapata hazai pályán is bemutatkozott. A szinte a nulláról összerakott 2000-es, 2001-es, 2002-es, 2003-as születésű játékosokból álló csapat célja az idei szezonban a tapasztalatszerzés és a fejlődés, edzőjük, Kapcsándi Zsolt helyezésben nem is tűzött ki elvárást a gyerekek elé. Bár az első győzelem még várat magára, a fiatalok hozzáállása jó, és a heti két edzésen is egyre ügyesebben mozognak. A veretlen Várpalota a Sportcsarnokban 15-7-es félidő után 28-16-os győzelmet aratott, a pápaiak edzője a vereség ellenére igyekezett a pozitívumokat meglátni.
- Tény, hogy egyelőre az ellenfél jobb játékerőt képvisel, de hozzá kell tennem, ellenfelünk rettenetesen lebecsült minket, és ez nekünk nem jött rosszul – összegzett Kapcsándi Zsolt. Amiket edzéseken gyakorolunk, azokból több dolgot is viszontláttam a pályán, van okunk bizakodni. Akik itt vannak, azok a kudarcaink ellenére az apró sikereket is tudják értékelni és készek arra, hogy sok munkát fektessenek a sportágba. Próbáljuk kibővíteni a létszámot – kapusra különösen nagy szükségünk lenne – ezért továbbra is várunk kézilabdázni vágyó gyerekeket, kedden 16:30 és 18 óra, valamint csütörtökön 15:30 és 17 óra között az Acsády iskolában tartandó edzéseinkre.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!