Ismét filmfesztivál a Petőfi moziban!


2016-10-13 01:11:09  | cikk: pt  | 


Ismét filmfesztivál a Petőfi moziban! főképe
Az idei nyár legsikeresebb mozgóképei szegezik majd a vászon elé az október 13. és 19. között megrendezendő VI. Pápai Filmfesztiválra ellátogatókat, méghozzá kedvezményes jegyárakkal. A műsorkínálat kialakításánál a legkisebbektől kezdve az idősebbekig bezárólag minden korosztályra gondolt a Petőfi mozi.

Micsik Zoltán, a pápai filmszínház vezetője hírportálunk megkeresésére kifejtette, a fesztivál programjának összeállításánál fontos szempont volt számukra, hogy minden korosztály megtalálja a kedvére való filmet.
– A legkisebbeknek animációs filmekkel kedveskedtünk, mint a Gólyák, A kis kedvencek titkos élete, a Jégkorszak: A nagy bumm vagy a Szenilla nyomában. A fiatal generáció kedvencei közül is válogattunk, így felkerült a fesztivál műsorkínálatába a Suicide Squad – Öngyilkos osztag című szuperhősös film, valamint a Warcraft: A kezdetek, ami egy számítógépes játék alapján készült. A felnőtt korosztályt a Bridget Jones babát vár, A zátony, a Rossz anyák és az Idegpálya című filmmel céloztuk meg – ismertette a VI. Pápai Filmfesztivál gazdag kínálatát a mozi vezetője. Hozzátette, az Idegpálya című film különleges eleme az idei fesztiválnak, hiszen – az előzőkkel ellentétben – ezt korábban még nem vetíttették a pápai moziban.

Micsik Zoltán rámutatott, a vetítések időpontjait körültekintően állították össze, ügyelve arra, hogy egy-egy film többször, és lehetőleg különböző időpontokban is szerepeljen a műsoron, így remélhetőleg senki nem marad majd le a kedvencéről. A mozizni vágyók a VI. Pápai Filmfesztivál összes előadására kedvezményes áron válthatnak jegyet.

Képek:


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!