Elmozdultak a kiesőhelyről


2016-10-10 20:18:39  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Elmozdultak a kiesőhelyről főképe
Az NB II-es sakk bajnokság második fordulójában hazai pályán szerepelt a Szabadgyalog SE. A pápaiak a Széchenyi csoport első fordulójában Ajkán 11-1-es vereséget szenvedtek, ellenfelük a második számú ajkai alakulat, az Ajkai ASSE volt, mely a nyitányon szintén alulmaradt. Az egyesület játékosainak célja az volt, hogy minél szorosabb eredményt érjenek el, és megkezdjék a felzárkózást.
- Jó hír, hogy már nem az utolsó helyen áll a csapatunk a tabellán – újságolta Kiss Csaba, az egyesület elnöke. Az ASSE elleni 5.5 – 6.5 arányú vereség is jónak mondható eredmény. Csapatunkból ketten nyertek, Sashalmi Ádám és Mezei Zsolt, emellett hét döntetlen fűződik a nevünkhöz, hárman pedig vesztesen álltak fel az asztaloktól. A következő fordulóban október 30-án a harmadik helyen álló Bányász SK Ajka otthonába utazunk, míg legfőbb riválisunk, az Arborétum HSE is nehéz ellenféllel találkozik. Bízom benne, hogy minél több pontot tudunk gyűjteni.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!