Győzelemmel hangolt a rangadóra a Perutz


2016-10-09 10:25:53  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Győzelemmel hangolt a rangadóra a Perutz főképe
A nyolc mérkőzésen mindössze hat pontot gyűjtő Dudar otthonában folytatta a megyei első osztályú labdarúgó bajnokságot a Perutz FC. Marton Miklós csapata a vendéglátókkal ellentétben idén továbbra is kiváló formában futballozik, a szombati játéknapon idei kilencedik sikerére hajtott. Mindkét fél győzelemmel hangolt a bajnokira, a hazaiak Gyulafirátótot győzték le 2-0-ra, míg a mieink Magyarpolányt múlták felül 6-0 arányban. A pápaiak edzője egy kivételtől eltekintve nem változtatott a jól bevált kezdőn - Szép Dániel nem volt a keretben, helyét Nagy Péter vette át - a vendégek a Simon – Horváth Á., Kovács, Szalai G., Bolla - Horváth T. Somogyi, Iványi, Baldauf – Venczel, Nagy P. kezdővel vonultak fel. Az első félidő nem a mieink elképzelései szerint alakult, olyannyira nem, hogy a játékrész derekán Horváth góljával a vendéglátók szerezték meg a vezetést. A félidőben a pápai edző rendet tett a fejekben, és a folytatásban 25 perc alatt háromszor mattolták Tálos kapust – Baldauf duplája után Nagy állította be a 3-1-es végeredményt – mellyel a Perutz továbbra is 100 százalékos, és pozitív előjelekkel várhatja a jövő heti rangadót.

Marton Miklós: Lassú és pontatlan volt a játékunk az első félidőben, az ellenfelet nehezen tudtuk feltörni. A dudariak teljesen visszahúzódtak, így a tizenhatosuk előtt folyt a játék, szerencsére a második játékrészben megtaláltuk a réseket, és beadásokból, lepattanókból eredményesek tudtunk lenni.

Zirc-Dudar – Perutz FC 1-3 (1-0) Gsz.: Horváth ill. Baldauf 2, Nagy P.

Zirc-Dudar: Tálos G.– Szemmelveisz (’57 Dávid), Pálfi, Kiss, Eszlinger – Tálos D., Vachtler, Nagy (’54 Kiss), Horváth – Turner (’72 Papp), Csordás

Perutz FC: Simon – Horváth Á. (’56 Barcsa), Kovács, Szalai G. (’69 Ughy), Bolla - Horváth T. Somogyi, Iványi, Baldauf – Venczel (’90 Farkas), Nagy P. (’87 Hornyacsek)

A 10. fordulóban rangadót játszik a Perutz, október 15-én 16 órai kezdéssel a tabella második helyén álló Balatonfüred érkezik.

További eredmények:
Balatonfűzfő - Pét 1-0
Balatonfüred - Gyulafirátót 5-1
Várpalota - Ajka Kristály 2-2
Magyarpolány - Csetény 5-0
Úrkút - Devecser 0-1
Ugod - Balatonalmádi 4-5

A bajnokság élmezőnye:
1. Perutz FC 27 pont
2. Balatonfüred 25
3. Úrkút 18
4. Balatonalmádi 18
5. Fűzfői Atlétikai Club 18

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!