Ötödik évadzáró kempingtalálkozó Pápán


2016-10-08 23:29:37  | cikk: Babos Petra  | 


Ötödik évadzáró kempingtalálkozó Pápán főképe
Az idei évben is a pápai Várkert Termál Kempingben rendezi meg évadzáró találkozóját a CC Roznov Kemping és Caravan Club. A nemzetközi összejövetelre, melyet október 6. és 9. között tartanak, több mint 130 család érkezett, akik a társklubok tagjai.
A kempingtalálkozón részt vett Gerhard Hofmann tulajdonos is
A pénteki megnyitón Vasek Hronek, a rozsnyovi klub egyik tagja köszöntötte a megjelenteket, aki örömét és köszönetét fejezte ki a pápai kemping vezetőségének a kiváló helyszínért és a színvonalas programokért, s azért, hogy már ötödik éve az ötcsillagos pápai kemping ad otthont a rendezvényüknek.
Áldozó Tamás polgármester cseh nyelven köszöntötte a kempingezőket, s örömét fejezte ki, hogy a vendégek ismét eljöttek városunkba. Jó szórakozást és pihenést kívánt mindenkinek, s elmondta, reméli, jövőre is Pápát választják a találkozó helyszínéül.
A Rebel-Lion TSE évről-évre fergeteges hangulatot varázsol
Az évadzáró kempingtalálkozó szervezői idén is mindent megtettek annak érdekében, hogy a résztvevők számára emlékezetessé tegyék a Pápán töltött néhány napot. Változatos programokkal vártak kicsiket és nagyokat egyaránt, melyek közt volt városnézés, fürdőzés, nosztalgia disco és somlói kirándulás is. Mindezeken túl bemutatót tartott a Rebel Lion Tánc- Sport Egyesület, és műsort adott Pápa Város Fúvószenekar is.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!