Dr. Kovács Zoltán: Ez a népszavazás nemzeti ügy


2016-10-02 14:20:31  | cikk: HuHa  | 


Dr. Kovács Zoltán: Ez a népszavazás nemzeti ügy főképe
Nem sokkal dél előtt érkezett meg a Napsugár bölcsődében kialakított szavazókörbe dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő, államtitkár. A politikus a szavazatának leadása után nyilatkozott hírportálunknak. Mint mondta, nemmel szavazott.
-Nem szeretném, ha Magyarország jövőbeli sorsa jelentősen megváltozna egy betelepítési kvóta esetén, ráadásul egy felső korlát nélküli betelepítés esetén. Én szeretném megőrizni azt a Pápát is, amit elődeink és mi is építettünk. Nyilvánvaló, aki valóban menekült és rászoruló, és a rendes menekültügyi eljárással kerül be Magyarországra, azzal szolidaritást kell mutatni, és támogatni kell. De nem szeretnék ide olyan embereket, akik a zöldhatáron, kerítést kibontva, bűncselekményt elkövetve kerülnek át Magyarországra vagy Nyugat-Európába, vagy olyanokat, akik rossz szándékkal jönnek. Ezért szavaztam nemmel.

A politikus a Napsugár bölcsődében lévő szavazóhelyiségben adta le szavazatát

Hozzátette, külföldön és a déli határainkon is látta, hogy a migránsok mit tettek az ottani lakókörnyezetükkel, vagy Hegyeshalommal, ahol csak a takarítás több millió forintba került utánuk.
-Abban bízom, hogy a nemek aránya rendkívül jelentős lesz, és mindenki, aki elmegy szavazni, átérzi ennek a súlyát – hangsúlyozta. A politikus kiemelte, ez nemzeti ügy, mely az egész országot érinti. A brüsszeli bürokrácia elképzeléseivel szemben kell megvédeni az országot, akik egy máig ismeretlen metódus alapján akarják eldönteni, hogy kik kerüljenek Magyarországra.
-Akik azt mondják, hogy ne menjünk el szavazni, ők szerintem a demokráciát csúfolják meg, hiszen a népszavazás a demokrácia legközvetlenebb választási módja, aki ez ellen protestál, az kevésbé mondhatja magát a demokrácia elkötelezett hívének. Abban bízom, hogy az elsöprő nem szavazatok aránya meg fogja mutatni Magyarország szándékait – jelentette ki.

Nemmel szavazott a népszavazáson feltett kérdésre Nagy Róbert is, aki 5 éves kislányával együtt ment szavazni. Ő úgy fogalmazott, szeretné, ha a jövőben is ugyanilyen nyugodtan közlekedhetnének az utcán, és ha majd nem tudja elkísérni a lányát valahová, akkor is nyugodt lehessen, hogy gyermeke biztonságban van.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!