A második félidőre megtáltosodtak


2016-10-01 20:09:19  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A második félidőre megtáltosodtak főképe
Az U16-os Veszprém megyei labdarúgó bajnokságban a veretlen Pápai Egyesített Labdarúgó Club Tapolcával találkozott. Orovecz András edzőnek oka nem lehet panaszra, hiszen tanítványai kiválóan szerepelnek, négy mérkőzésből négyet nyertek, 48 gólt lőttek és mindössze hármat kaptak, ellenfelük a középmezőnyben foglalt helyet, így nagyarányú hazai győzelemre lehetett számítani. Ennek ellenére az első félidőben sokáig nem láthattak gólt a kilátogatók, a mieink bár fölényben játszottak és több helyzetet is kialakítottak, egészen a 39. percig mégsem sikerült a hálóba találni. A félidő hajrájában aztán Fodor megkezdte a gólgyártást, ami megnyugtatta a fiúkat és a második játékrészben beindult a hazai henger: bő húsz perc alatt hat pápai gól született, a vendégek ráadásul el is fáradtak, így alakulhatott ki a 9-0-s végeredmény.

Orovecz András: Nem volt ez olyan könnyű meccs, mint amit az eredmény mutat. Az első félidőben bár jó felfogásban játszottunk, a passzokban, a támadásépítésekben sok volt a pontatlanság és a befejezéseknél is elhibáztuk a lehetőségeinket. A második félidőben sikerült ezen javítani és 3-0, 4-0 után feladta az ellenfél, sokat is cserélt a kolléga, így a győzelmünk nem forgott veszélyben. Örülök a jó sorozatunknak, ugyanakkor igyekszünk ezt a helyén kezelni és tovább fejlődni.

PELC U16 – Tapolca 9-0 (1-0) Gsz.: Fodor, Böröcz 2, Englert 2, Nógrádi 2, Pénzes 2

PELC U16: Pintér – Schlecht, Englert, Pénzes, Böröcz – Pődör, Bóka (’76 Varga), Fodor, Szász (’61 Váczi) – Kapcsándy (’61 Nógrádi), Töreki

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!