Áldozó Tamás a népszavazásról


2016-10-01 15:44:11  | cikk: HuHa  | 


Áldozó Tamás a népszavazásról főképe
Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését? – így szól a holnapi országos népszavazás kérdése. Az elmúlt hetekben a helyi képviselettel bíró pártok sajtótájékoztatókon, rendezvényeken ismertették álláspontjukat az október 2-ai népszavazásról, hírportálunk Áldozó Tamás polgármestert kérdezte a referendumról.

-A Fidesznek határozott álláspontja van a vasárnapi népszavazásról, arra kérjük a pápaiakat és a Pápa környékieket, hogy menjenek el és szavazzanak nemmel. Azért, hogy mi erről az álláspontunkról meggyőzzük az állampolgárokat, nagyon sokat dolgoztunk, nagyon sokan vettek részt a népszavazási kampány hajrájában, ezúton is köszönöm a munkájukat. És köszönöm annak a sok-sok választónak is, aki támogatásáról biztosított bennünket. Azért, hogy véleményünk kellően alátámasztott legyen, és szakembereket is meg tudjunk szólaltatni, lakossági fórumokat is tartottunk, és azt tapasztaltuk, hogy ezeken egy önkormányzati választásokhoz képest is rendkívüli volt az érdeklődés: mind Georg Spöttlét, mind Kis Miklós Zsolt államtitkárt igen sokan várták itt Pápán – összegezte az elmúlt hetek munkáját a városvezető, a Fidesz helyi elnöke.

A népszavazással kapcsolatban úgy fogalmazott, nemmel fog szavazni és erre buzdít mindenki mást is.
-Én hálás vagyok azért a világért, amit a szüleimtől örököltem, a többek között szüleim munkájának is köszönhetően kialakult világért, és felelős vagyok azért a világért, amelyben a gyermekeim fognak családot alapítani. Márciusban részt vettem Strasbourgban, az Európa Tanács kongresszusának közgyűlésén akkor, amikor Brüsszelben a merényletek voltak, és mivel Strasbourg a másik fővárosa az Európai Uniónak, kénytelen voltam azt megtapasztalni, hogy egyik percről a másikra hogyan változik meg a világ, egy békés francia városban hogyan jelennek meg rendőrök, felfegyverzett katonák százai a közterületeken – idézte fel emlékeit.

-Nem hiszek abban, hogy a Magyarország déli határait elözönlő harminc év körüli fiatalok menekültek lettek volna, főleg nem akkor, amikor olyan országokból jöttek, ahol nincs háború. Nem hiszek abban, hogy az a tömeg menekült lenne, amely a normakövetésre való felhívásra rögtön, szinte katonai alakulattá változik és megrohamozza a magyar határt, vagy azonnal erőszakot alkalmaz. Nem hiszek abban, hogy ők menekültek lennének, és az életüket mentik akkor, amikor a Németországba érkezett százezrekből mindössze hatvanhárom volt hajlandó munkát vállalni. Nagyon sok érvet lehetne még sorolni, hogy miért kell nemmel szavazni, és arra kérek mindenkit, menjen el a népszavazásra és szavazzon nemmel!

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!