Pápaiak Kovásznán


2010-04-14 11:49:08  | cikk:  | 


Április 14-től 18 ig rendezik idén erdélyi partnervárosunkban, Kovásznán a hagyományos Körösi Csoma Sándor Napokat. Tudományos üléssel, koszorúzással, kulturális eseményekkel emlékeznek a nagy magyar kutatóra, a rendezvénysorozat fellépői között a nagyakanizsai vegyeskórus mellett láthatják a helyiek a pápai Vadvirág Néptáncegyüttest is.

Lőrincz Zsigmond kovásznai polgármester meghívására hivatalos delegáció is utazik Erdélybe Áldozó Tamás alpolgármester vezetésével. A pápai küldöttség ezúttal is meglátogatja a Boldog Apor Vilmos Gyermekotthont, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány kovásznai házát; átadják a Pápai Hús 1913 Kft. adományát és azt az 50-60 ezer Ft értékű, gyógyhatású készítményekből álló küldeményt, amelyet a Karlowitz, Patróna és Korona gyógyszertárak állítottak össze az otthonban lakó gyermekek számára.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!