Hazai pályán javítanának


2016-09-29 17:18:45  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Hazai pályán javítanának főképe
Idegenben, a Bonyhád otthonában vágott neki a 2016/2017-es NB I/B-s kosárlabda bajnokságnak a Pápai Kosárlabda Club. Kosárcsapatunk szezonrajtja nem sikerült jól, hiszen Kálmán Lászlóék 92-68-as vereséget szenvedtek. - Összességében a csapat tudása alatt teljesített – értékelt Vajda Balázs edző. - Több játékos is megilletődött volt a bonyhádi "katlan" hangulatától. A hazaiak erőszakos, egész pályás letámadása ellen az első félidőben nem volt ellenszer. Az első percekben Kálmán eredményes játékával még vezetettünk 20:13-ra, azonban az egyre magabiztosabbá váló hazaiak könyörtelenül kihasználták minden hibánkat. A több, mint tíz eladott labda megpecsételte a sorsunkat. Egy 28:6-os rohanással lényegében az első félidőben eldőlt a mérkőzés a Bonyhád javára. A második félidőben maradt a különbség, néha kicsit közelebb, néha távolabb kerültünk a Pápa, de érdemben a néhány helyen kemény védekezéssel nem tudtuk felvenni a versenyt. Sajnos több sérült játékos nem tudta vállalni a játékot, illetve többen sérülten játszottak. A vereség nem ebből következik, de nagyban hozzájárult. Az akaratunkat teljesen elnyomták a hazaiak, végig az ő "szabályaik" szerint játszottunk, mely nekik kedvezett. Megérdemelten tartották otthon mindkét pontot.
Javítani hazai pályán lehet, szeptember 30-án, pénteken 18 órai kezdéssel a Baja érkezika a Sportcsarnokba. 
- A Baja ellen már egy kicsit más arculatú csapattal készülünk, remélhetőleg több rotációs lehetőségünk lesz. Természetesen nagyon várjuk hatodik emberünket, a közönséget is a pályára, hogy segítsenek minket a minél jobb teljesítmény elérésében – bizakodott az edző.

A mérkőzésre a belépés ingyenes.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!