Célba ért a szombati adomány


2016-09-28 18:40:47  | cikk: pi-pa  | 


Célba ért a szombati adomány főképe
A szombati Jótékonysági Márkafüggetlen Autós Találkozó szervezői 120.000 forintot gyűjtöttek össze a Pápai Gróf Esterházy Kórház Gyermekosztálya számára. Az adományt ma délután adta át Torbó János, a rendezvény egyik szervezője dr. Vörös Ibolyának, a kórház főigazgatójának.
-Minden felajánlásnak nagyon örülünk, ami a kórházba érkezik, mondta dr. Vörös Ibolya, majd úgy folytatta, a gyermekek sorsát mindenki szívügyének tekinti, így a gyermekosztály számára nagyon sok felajánlás érkezik. Ezeknek segítségével beruházásokat tudnak megvalósítani, eszközöket tudnak vásárolni, vagy a kis betegek elhelyezésének komfortfokozatát tudják emelni, amelyekre egyébként nem lenne lehetőség. Ilyen, adományok segítségével megvalósult beruházás volt korábban a vizesblokkok kialakítása, vagy a komfortosabb kórtermek kialakítása is.
Dr. Bilinszky Zsuzsanna, a gyermekosztály osztályvezető főorvosa az adomány átadását követően elmondta, a városi televízió híradójából értesültek a kezdeményezésről, és nagyon örültek az összegyűjtött 120.000 forintnak. Az elmúlt évi autós találkozó bevételéből az édesanyák számára vásároltak összecsukható ágyakat, a mostani adományból pedig azokba a kórtermekbe, ahová eddig még nem sikerült beszerezni, szekrényeket vásárolnak majd, melyekbe a kis betegek holmiját helyezhetik el a szülők. Az osztályon most egyébként nagy munkálatok előtt állnak, szeretnék a két nagy kórtermet újra csempézni és a falakat újra festeni. A falak dekorálásában a református művészeti szakközépiskola diákjainak segítségére is számítanak.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!