Három ittas vezető a hétvégén


2016-09-28 10:35:18  | cikk:  | 


A hétvégén – a Pápai járás illetékességi területén – három gépjárművezető esetében jelzett szeszesital fogyasztást az alkoholszonda.

 Pápateszér belterületén 2016. szeptember 24-én 21 óra körül igazoltattak a rendőrök egy 36 éves helyi lakost, aki rendszám nélküli motorkerékpárral közlekedett vezetői engedély nélkül. Még aznap 23 óra 20 perckor Pápán igazoltattak a rendőrök egy 26 éves pápai lakost, aki segédmotoros kerékpárján utast szállított és bukósisakot egyikük sem viselt. A sofőr ez esetben sem rendelkezett vezetői engedéllyel. A harmadik gépjárművezetőt 2016. szeptember 25-én 1 óra körül ellenőrizték a körzeti megbízottak Nyárád külterületén, amint személygépkocsival közlekedett. Valamennyi sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak a rendőrök, amely mindhárom esetben pozitív értéket jelzett, ezért az egyenruhások előállították őket a Pápa Rendőrkapitányságra.

 A sofőrök ellen járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Pápai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán. A segédmotoros kerékpár és a motorkerékpár vezetője által elkövetett engedély nélküli vezetés és egyéb szabálysértések miatt az eljárást a helyi Igazgatásrendészeti Osztály folytatja le.

 

Képek:

nincsenek képek