Jótékonysági autós találkozó


2016-09-24 21:16:05  | cikk: pi-pa  | fotó: Pintér Ádám  | 


Jótékonysági autós találkozó főképe
Jótékonysági Márkafüggetlen Autós Találkozóra várták a négykerekűek szerelmeseit szombaton a Petőfi Sándor Gimnázium melletti területre. Az elmúlt évben már volt egy hasonló rendezvény a Játékfesztivál idején, most azonban önálló programként szervezte meg a találkozót egy lelkes társaság – Mayer Sándor, Mayer Dávid, Torbó János, Hajas Ildikó, Polgár Tibor, Kurai Ádám, Sári Petra, Szalóky Helga, Horváth Lívia és Berkes Gergely - , tudtuk meg Torbó Jánostól, a rendezvény egyik szervezőjétől. A program, amellett, hogy találkozási lehetőséget biztosított járműveikre büszke autósoknak, kettős jótékony célt is szolgált. Szponzoroknak köszönhetően értékes tombolanyeremények várták a résztvevőket, és a tombola, valamint a hangnyomás verseny bevételéből befolyt 120.000 forintot a Gróf Esterházy Kórház gyermekosztályának ajánlották fel a szervezők. Emellett a Második Esély Állatmentő Csoport számára 160 kilogramm állateledelt gyűjtöttek a rendezvény ideje alatt.
A programot több verseny is színesítette, így hangnyomás és autó szépségversenyt, felni kitartó versenyt, hengerfej hajító versenyt, felnőtteknek sörivó, gyermekeknek almalé ivó versenyt rendeztek, mely programok tovább fokozták a kiváló hangulatot.
Torbó János elmondta, az ország számos pontjáról, köztük Komáromból, Budapest környékéről, Mosonmagyaróvárról, és a határon túlról, Szlovákiából is érkeztek autók. A nap folyamán több mint 150 jármű fordult meg a találkozón.
A szervezők lelkesedése töretlen, a Jótékonysági Márkafüggetlen Autós Találkozóból hagyományt kívánnak teremteni, így a jövő évben ismét találkozhatnak a négykerekűek kedvelői Pápán.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!