Vérbeli rangadó jön!


2016-09-23 17:00:05  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Vérbeli rangadó jön! főképe
A megyei első osztályú labdarúgó bajnokság vasárnapi játéknapján története során harmadik alkalommal találkozik a Perutz FC és Ugod együttese. Bár a vendéglátó ugodiak jelenleg a 11. helyen állnak azon a tabellán, melyet a Perutz vezet, nehéz lenne megtippelni a szomszédvári rangadó végkimenetelét. Az elmúlt bajnokságban Pápán és Ugodon is Marton Miklós csapata örülhetett a három pontnak, ezen természetesen Pintér Csaba alakulata szeretne változtatni. Ami a formát illeti, a pápaiak mind a hat bajnokijukat behúzták, húsz gólt lőttek és mindössze kettőt kaptak, azt is egy találkozón. Az ötmeccses, kapott gól nélkül lehozott szériában nagy szerepe volt a nyáron szerződtetett Szalai Gábornak, aki nehéz bajnokira számít.
- Igyekszünk a rangadó jelzővel nem foglalkozni, és úgy tekinteni a vasárnapi mérkőzésre, mint egyre a sok közül – mondta a védő, aki korábbi csapataiban a középpályán kapott bizalmat. A hetünk is ugyanúgy telt, mint eddig, természetesen a két település közelsége miatt tisztában vagyunk azzal, hogy főleg a szurkolók megkülönböztetett figyelemmel várják a 90 percet. Ismeri egymást a két csapat, ellenfelünknél több barát, egykori játékostárs futballozik, véleményem szerint mindenki ismeri a másik erősségeit, gyengeségeit. Szeretnénk görcs nélkül, saját játékunkat játszani, és kiszolgálni a közönséget.
Szalai szerint a Devecser elleni magabiztos, gólra törő játékot kell kivinniük a pályára, és akkor meglehet a fontos három pont. A mérkőzést szeptember 25-én, vasárnap 16 órai kezdéssel rendezik, a játékvezető Babos Tibor lesz.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!