Autómentes nap lesz csütörtökön a Fő téren


2016-09-20 08:28:42  | cikk: Babos Petra  | 


Autómentes nap lesz csütörtökön a Fő téren főképe
A Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ már régebben is csatlakozott az országos rendezvényhez, s szervezett autómentes napot. Az idei évben ismét visszatérnek ehhez a hagyományhoz, hiszen a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium döntése nyomán forrásokat nyertek a program megvalósításához.
A csütörtök délelőtt 10 és 12 óra között a gyerekeket várják a Fő térre, ahol kipróbálhatják az ökojátékokat, a trükkös bringákat, de az interaktív KRESZ-pályán és az aszfaltrajzversenyen is részt vehetnek. A Pápai Rendőrkapitányság közreműködésével Közlekedj okosan! címmel játékos feladatok is várnak a térre látogató gyerekekre. A programok délután is folytatódnak, akkor lesz lovaskocsikázás a városban és kerékpár-szépségverseny is, értékes nyereményekért, valamint a vállalkozó kedvű felnőttek is kipróbálhatják a KRESZ-parkot és a trükkös kerékpárokat. Az egész napos rendezvényt színesíti még közös torna a nyugdíjas egyesülettel, templomtúra a JMSZK Bakancsos Természetjárók Körével és ingyenes kerékpár átvizsgálás is – tájékoztatta hírportálunkat Müller Orsolya kulturális szervező.
A szervezők mindenkit szeretettel várnak a csütörtöki programokra.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!