Új szőnyegeket kapott a Nátuskerti Óvoda két csoportja


2016-09-13 18:27:00  | cikk: Babos Petra  | 


Új szőnyegeket kapott a Nátuskerti Óvoda két csoportja főképe
A Cargill Takarmány Zrt. 100.000 Ft adományban részesítette a Nátuskerti Óvodát, mely összegből a Margaréta és Búzavirág csoportszobája kapott új, kör alakú szőnyeget. A cég üzemvezetője, Schlechtné Kósi Ildikó emellett az óvoda összes kisgyermekének egy- egy tornazsákot adott át, melyben színező és egy kis édesség is lapult.
Schlechtné Kósi Ildikó elmondta, cégük egyik programja a társadalmi felelősségvállalás, s ennek keretében kilencedik alkalommal támogatják a pápaiakat, mivel fontosnak tartják a város fejlődését.
-Nagyon fontosnak tartjuk, hogy új szőnyegeket vásárolhasson az óvoda, hiszen a gyerekek idejük nagy részét a szőnyegen töltik. Remélem, nagy örömet okozunk ezzel a gyerekeknek. Bízom benne, hogy a jövőben is adhatunk további támogatást, mert adni jó dolog – fűzte hozzá az üzemvezető.
Horváthné Végh Judit tagóvoda-vezető örömét fejezte ki, hiszen a gyerekek imádnak a szőnyegen játszani.
-Fontos, hogy a gyerekeket szép és esztétikus környezetben fogadjuk. Nagyon vigyázunk a szőnyegekre, minden nap tisztántartjuk őket. Olyan tevékenységeket végzünk a szőnyegeken, amely a kopásállóságot nem rontja – mondta Horváthné Végh Judit, aki hozzátette, a jövőben a csoportszobák bútorzatát szeretnék megújítani.
Csákvári Judit, a Pápai Városi Óvodák intézményvezetője köszönetét fejezte ki a Cargill Takarmány Zrt. pápai üzemének, hogy a Nátuskerti Óvodát választották. Mint mondta, az utóbbi időben egyre többen támogatják az óvodákat, amiért nagyon hálásak. Ez nemcsak anyagi támogatást jelent, hanem egyfajta közösségépítő hatása is van, hiszen a szülőkkel való kapcsolat is sokkal szorosabbá válik, ha be tudnak kapcsolódni az óvoda életébe.
Az óvodások nagyon örültek a tornazsákoknak és az új szőnyegeknek is.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!